Ruxandra Colhon

Am urmat cursurile Facultății de Științe Economice din cadrul Univ. Dimitrie Cantemir, pe care am absolvit-o in anul 2008. Muncesc din primul an de facultate, iar ultimii 7 ani i–am petrecut muncind pentru o companie ce avea ca obiect de activitate recoltarea de celule stem, așadar nu trecea zi fără să interacționez cu o mămică sau o viitoare mămică. Așa că, observându-le atent am început să învăț lucruri de la ele, să imi dau seama ce se schimbă atunci când  devin mamici și am început să-mi doresc să fac ceva mai mult pentru ele, mai mult decât făceam déjà. ruxi 1

Acum 2 ani viața mi-a aratat un alt drum, iar 2013 mi-a adus în dar rubrica Meteo a postului local Antena 1 Cluj. La 3 luni după, pe 8 Martie, a luat naștere Academia Mamicilor Moderne, “copilul meu”.    Ziua femeii reprezintă pentru mine și momentul in care unul din visurile mele s-a împlinit. În prezent, pe lângă activitatea din cadrul biroului de avocatură, prezint rubrica Meteo, moderez emisiunea despre care pomeneam mai sus și ma ocup de producția celorlalte formate de divertisment ale postului. Sunt dependentă de comunicare, de muncă și de satisfacții profesionale și consider că lucrurile bine făcute sunt cele de care te ocupi personal. Mă pot lipsi de orice obiect, mai putin de telefon.

 

Multă vreme am refuzat sa cred, dar există un timp, un moment potrivit pentru orice vrei să faci in viață, important este să fii persoana potrivită la momentul potrivit și să profiți de șansele pe care ți le oferă viața. Să nu spui niciodată eu nu știu sau eu nu pot, până când nu ai incercat.

Crezul meu: „Whether you think you will or whether you think you won’t

Either way, You’re right!!!”

Limbi vorbite:

  • franceză
  • engleză
  • spaniolă

 

Contact:

E- mail: ruxandra.colhon@savus.ro

Telefon: 0758 587 021