Roxana Mândruțiu

Roxana este absolventă a Facultații de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și avocat in Baroul Cluj.

Roxana Mândruțiu

Roxana a absolvit și cursurile de master, specializarea ” Științe penale si criminalistică” din cadrul Facultății de Drept-Universitatea Babeș-Bolyai, precum si cursurile de master, specializarea „Instituții de drept privat”.

În dorința de perfecționare continuă, Roxana a participat la cursuri cu tema „Recuperare debite și întocmire /negociere contracte”, precum și la conferințe in materie de insolvență, drept societar si dreptul afacerilor (ce mai recentă fiind Conferința Dreptul Afacerilor 2014 – Impactul Noilor coduri asupra Dreptului Afacerilor)

Din anul 2011, Roxana este si practician in insolvență, în urma promovării examenului de admitere în profesie organizat de UNPIR.

Roxana a beneficiat de o pregătire universitară și de o experiență în materie de contencios administrativ, achiziții publice, insolvență și protecția consumatorului, în calitate de avocat si de practician în insolvență.

Adaptabilitatea, entuziasmul, tenacitatea, loialitatea si pasiunea acesteia pentru reusită (atingerea obiectivelor) sunt numai câteva din trăsăturile pe care Roxana le pune la dispoziția clienților.